Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


Site-ul are  de filme online , in fiecare zi adaugam altele! Vizionare placuta!
Termeni si Conditii
 

Ordonanta de urgenta nr. 123 din 01/09/2005 pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe: Art. 1398. Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 an la 4 ani sau cu amenda de la 2.500 lei (RON) la 40.000 lei (RON) punerea la dispozitie publicului, inclusiv prin Internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor ori a produselor purtatoare de drepturi conexe sau de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual.

Site-ul WwW.MagicFilm.UcoZ.CoM NU detine niciunul din fisiere. Totul este informativ ! Nu ne asumam raspunderea pentru descarcarea sau vizualizarea fiecaruia. Vizitatorii au obligatia de a sterge orice fisier in maxim 24 de ore de la descarcare si cumpararea lui de la distribuitorii autorizati !

SERVERUL site-ului WwW.MagicFilm.UcoZ.CoM NU stocheaza/gestioneaza absolut nici o informatie. 
Ca si utilizatori nu trimiteti materiale ce contravin regulilor din articolul mentionat. mai sus La raportarea unui clip de catre un utilizator sau la cererea autorului cu drepturi depline  asupra clipului respectiv vom inlatura orice material in maxim 12 ore.


RO : Streaming-ul nu este furnizat de WwW.MagicFilm.UcoZ.CoM si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate. Serviciile de streaming sunt furnizate de VideoBB, Sharing Hoes, Novamov si alte servicii de streaming. Filmele sunt adaugate zilnic de utilizatorii nostri dupa ce au fost aprobate.


EN : Streaming it`s not provided by WwW.MagicFilm.UcoZ.CoM and we don`t asume any responsability for quality and the content of the broadcasted videos. Streaming services are offered by VideoBB, Novamov, SharingHoes or other streaming services. The movies are added daily by our users after they have been aprooved.

Sunteti de acord ca folosirea site-ului WwW.MagicFilm.UcoZ.CoM se face pe propria raspundere. WwW.MagicFilm.UcoZ.CoM nu garanteaza acuratetea sau deplinatatea continutului acestui site web sau oricaror site-uri cu care face legatura acest site si nu-si asuma nici o raspundere pentru :

1) erori, greseli ale continutului; 
2) raniri personale sau pagube materiale de orice natura rezultand din accesarea site-ului de catre dumneavoastra; 
3) orice intreruperi sau incetari de trasmitere de date catre sau de pe site-ul WwW.MagicFilm.UcoZ.CoM  ; 
4) orice bug-uri, virusi, troieni sau alte asemenea ce pot fi transmise catre sau prin siteul WwW.MagicFilm.UcoZ.CoM de catre orice terta parte.

Speram sa fiti de acord cu aceste Reguli si sa nu avem Probleme 

Va Dorim Vizionare Placuta !

                                                                             
Filme, muzica, divertisment - Director
WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici