Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Thriller


Titlu Original: Informatorii
Anu: 2009
Duratia: 1:37:48

Descriere: Bazat pe romanul omonim al scriitorului Bret Easton Ellis, filmul Informatorii este o colecţie de povestiri interconectate despre sex, droguri, alcool şi violenţă, care evocă o săptămână din viaţa agitată a Los Angeles-ului anului 1983 din perspectiva mai multor personaje. Acţiunea din Informatorii începe cu Graham, un băiat extrem de moralist şi indiferent, care îşi suspectează iubita că îl înşeală. Laura, mama lui Graham, este dependentă de sedative, are o relaţie amoroasă nefirească cu adolescentul Martin şi este deprimată în urma divorţului cu William. Acesta din urmă este un producător de film, se recăsătoreşte cu frumoasa prezentatoare de ştiri Cheryl Laine, doar pentru ca ulterior să se înstăineze doar ca să divorţeze şi să o trimită şi pe aceasta pe culmile depresiei. Tim Price este amicul lui Graham, pe care tatăl sau Les îl bănuieşte că ar fi homosexual şi îl obligă să meargă cu el într-o călătorie prin ţară în încercarea de a reface relaţiile de familie deteriorate. Însă tatăl nu e mai niciodată lucid, se îmbată şi are o relaţie pasageră cu o tânără pe care şi fiul său o plăcea. Bryan Metro este un star rock dependent de droguri şi de alcool, cu înclinaţii spre acte de violenţă extremă şi spre tentative de viol. Iar Peter este un psihopat consumator de heroină, care, împreună cu iubita lui, răpesc un băieţel pentru a scoate bani de la părinţii micuţului. Astfel, filmul Informatorii împleteşte destinele unor oameni cu probleme şi personalităţi total diferite.

                                             MagicFilm Va ureaza vizionare placuta!
 

  Thriller | Adaugat de MagicFilm | Tags: | Vizualizari: 217
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici