Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Thriller


Titlu Original: Siren
Anu: 2010
Claritate: DVDRip
Duratia: 80 min.
Rating: N/A

Un grup de prieteni care incearca sa scape de oraş pentru un week-end departe de aglomeratia citadină au un plan simplu: să facă un tur pe coasta pentru un weekend relaxant. Lucrurile iau o intorsatura ciudata atunci cвnd unul dintre prieteni vede o femeie seducătoare, fluturоnd pentru ajutor de pe malul unuia dintre multele insule retrase de-a lungul coastei. Operatiunea de salvare a ei se transformă intr-o cursa mortala şi riscă totul pentru a o scoate pe aceasta de pe insulă оn viaţă.

                            MagicFilm Va Ureaza Vizionare Placuta!

                                                                Optiunea 2

                                                               Optiunea 3           
 

  Thriller | Adaugat de MagicFilm | Tags:Siren | Vizualizari: 461
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici