Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Thriller


Titlu Original: Respire
Anu: 2011
Claritate: DVDRip
Durata: 91:32
Rating: AP | Cu acord parental

Descriere:Susan Jordan, o localnica, proprietara unei librarii, mai are putin de trait. Sanatatea ei se deteleoreaza, iar ea lupta ca sa isi prelungeasca viata cu ori ce preţ. Cand afla de un tratament misterios care ar putea sa ii prelungeasca viata, nu sta pe ganduri şi il administreaza. Viata ei se prelungeste, dar nu fara repercusiuni: începe sa aiba fleshuri si cosmaruri. Ea va descoperi ca doctorul Randolph Kaminsky a creat un medicament care prelungeste viata, dar doar în combinatie cu respiratia unei…

                                                 MagicFilm Va Ureaza Vizionare Placuta!
                                                                         Optiunea 1
 

  Thriller | Adaugat de MagicFilm | Tags:Respire | Vizualizari: 585
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici