Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Thriller


Titlu Original: Limitless
Anu: 2011
Claritate: TS-Screener
Durata: 105 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani

Descriere:Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obişnuit să оşi contempleze оn fiecare zi eşecul. Din ziua оn care iubita оi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Оnsă, lucrurile iau o оntorsătură neaşteptată atunci cвnd un vechi prieten оi oferă un drog sintetic - NZT. Orice om normal оşi foloseşte doar 20% din capacitatea creierului, dar substanţa experimentală оi permite lui Eddie să оl folosească 100%. Dintr-o dată i se deschide apetitul pentru cultură, reuşeşte să оşi scrie cartea оn doar 4 zile şi matematica devine un hobby folositor. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit, informaţiile pe care le-a acumulat оn timp prind contur şi оncep instantaneu să se organizeze оn mintea sa. 

Cu o nouă perspectivă asupra vieţii şi abilităţi ieşite din comun, Eddie ajunge repede expert al speculaţiilor financiare şi оi atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Dar spre ghinionul lui, mogulul nu оl vede decвt ca pe o metodă uşoară de a face miliarde de dolari fără efort. Оn scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transformă оntr-o luptă pentru supravieţuire, secretul metamorfozei iese la suprafaţă şi asasinii puşi pe urmele lui nu mai reprezintă singura ameninţare.
                                                            
                                                      MagicFilm Va Ureaza Vizionare Placuta!
                                                                           Trailer Oficial
                                                                              Optiunea 1
                                                                              Optiunea 2
                                                                              Optiunea 3
 

  Thriller | Adaugat de MagicFilm | Tags:limitless | Vizualizari: 1166
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici