Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  S.F.


Titlu Original: Paul
Anu: 2011
Claritate: CAM Xvid
Duratia: 1:35:24
Rating:Interzis sub 16 ani

Descriere: Simon Pegg şi Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) fac din nou echipă оn Paul, оn rolurile a doi tocilari pasionaţi de SF al căror pelerinaj prin America оi aduce оn zona faimoasă pentru apariţii de OZN-uri. Odată ajunşi acolo, le iese оn cale un extraterestru care оi va arunca оntr-o călătorie atвt de zănatică, оncвt percepţia celor doi asupra universului se va schimba pentru totdeauna. Un extraterestru pe nume Paul şi-a petrecut ultimii 60 de ani captiv оntr-o bază militară ultrasecretă. Din motive necunoscute, extraterestrul, care оntre timp căpătase năravuri pămвntene, decide să evadeze. Aşa că sare оn prima maşină care оi iese оn cale – cea cu care călătoreau Graeme Willy (Pegg) and Clive Gollings (Frost). Vвnaţi de agenţi federali, dar şi de tatăl fanatic al unei tinere pe care o răpesc din greşeală, Graeme şi Clive născocesc un plan aiuristic pentru a-l duce pe Paul la nava-mamă. Sunt doar doi nătăfleţi care se chinuie să fie de ajutor, оnsă Paul оi vede ca pe doi eroi intergalactici. Paul este regizat de Greg Mottola (Superbad), după o poveste de Pegg & Frost. Оn distribuţie se mai află Jason Bateman, Kristen Wiig, Bill Hader, Blythe Danner, Joe Lo Truglio, John Carroll Lynch, David Koechner şi Sigourney Weaver.

                                           MagicFilm Va ureaza vizionare placuta!


                                                                  Optiunea II

 

  S.F. | Adaugat de MagicFilm | Tags:Paul | Vizualizari: 496
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici