Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Groaza


Titlu Original: The Resident
Anu: 2011
Claritate: DVDRip
Duratia: 1:27:37
Rating: N/A

Descriere: Оn fiecare an, cвteva milioane de femei din America se mută singure оn apartamente pentru prima dată. Fără să оi cunoască pe chiriaşii anteriori, fără să ştie cine sunt administratorii şi evident fără să-şi schimbe оncuietorile de la uşi. Aceasta este şi povestea Juliei Dermer, o femeie frumoasă, proaspăt divorţată, care оnchiriază un apartament оn Brooklyn. O mansardă superbă şi spaţioasă, apartamentul pare a fi prea frumos pentru a fi adevărat. Şi chiar aşa este, la scurt timp Julia descoperă că tвnărul administrator, Max, are probleme psihice serioase şi dezvoltă o obsesie pentru ea. Faptul că Max suferă de sindromul Borderline este o enigmă pentru amвndoi, iar Julia trebuie să treacă printr-un cumplit joc de a şoarecele şi pisica, pentru a-i ocoli intenţiile sinistre şi a rămвne оn viaţă.

                                                   MagicFilm Va ureaza vizionare placuta!


                                                                     Optiunea II

 

  Groaza | Adaugat de MagicFilm | Tags:The Resident | Vizualizari: 364
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici