Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Groaza


Titlu Original: The Rite
Anu: 2011
Claritate: DVDRip
Durata: 106 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani

Descriere:Inspirat din fapte reale, The Rite/Ritualul este un film terifiant пїЅn care Diavolul reuşeşte să пїЅşi găsească acoliţi chiar şi пїЅn cel mai sfпїЅnt colţ de lume. Fiind student la teologie, Michael Kovak (Colin O’Donoghue) este trimis la Vatican pentru a studia exorcismul, poate tocmai din cauza пїЅndoielilor sale пїЅn legătură cu dogmele religiei. Deşi este fascinat de toate aspectele credinţei, tпїЅnărul пїЅşi foloseşte scepticismul ca pe o armură şi nu ezită să le spună superiorilor că răspunsurile pot fi găsite mai degrabă пїЅn tratamente psihiatrice, decпїЅt пїЅn forţe demonice şi exorcizări. 

пїЅnsă Michael пїЅncepe să пїЅşi pună la пїЅndoială părerile din ziua пїЅn care пїЅl пїЅntпїЅlneşte pe Părintele Lucas (Anthony Hopkins), un preot legendar pentru miile de exorcizări pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Ajuns faţă пїЅn faţă cu un caz de ,,posedare” atпїЅt de puternic пїЅncпїЅt şi Părintele Lucas pare să fie depăşit, Michael пїЅncepe să vadă că dincolo de explicabil există fenomene pe care nimeni nu poate să le controleze sau să le пїЅnţeleagă. Răul i se dezvăluie tпїЅnărului пїЅn cea mai pură formă, cu o violenţă de nedescris şi пїЅl aduce пїЅn punctul пїЅn care un singur lucru пїЅl mai poate salva.

                                         MagicFilm Va Ureaza Vizionare Placuta!
                                                              Trailer Oficial
                                                                 Optiunea 1
 

  Groaza | Adaugat de MagicFilm | Tags:The Rite | Vizualizari: 561
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici