Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Drama


Titlu Original: 20 sigarette
Anu: 2010
Claritate: BDRip
Duratia: 1:34:18
Rating: N/A

Descriere: Aureliano Amadei are 28 de ani, locuieste la Roma impreuna cu mama lui, nu este implicat in vreo relatie amoroasa, nu are un loc de munca stabil si viseaza sa regizeze filme. Atunci cand regizorul Stefano Rolla ii propune sa devina asistentul sau si sa plece imediat in Irak pentru a lucra impreuna la o pelicula care sa ii aiba ca protagonisti pe italienii din misiunea de pace din Nassiria, tanarul nu sta pe ganduri si isi face bagajele. In data de 12.11.2003, Aureliano Amadei este victima atentatului terorist de la Nassiria si este atat de grav ranit incat trebuie sa suporte o serie de interventii chirurgicale in spitalul nord-american din Irak si ulterior intr-un spital din capitala Italiei. Devenit in mod accidental erou intrucat este singurul supravietuitor civil al atentatului sinucigas cu bomba, Aureliano este vizitat la spital de catre jurnalisti, politicieni si ofiteri ai armatei, insa persoana care il ingrijeste in perioada de convalescenta si care il ajuta sa se maturizeze si sa depaseasca socul emotional pe care l-a indurat in Irak este Claudia, cea mai buna prietena si viitoarea lui sotie.

                                                     MagicFilm Va ureaza vizionare placuta!

                                                                     Optiunea II

 

  Drama | Adaugat de MagicFilm | Tags:Venti sigarett | Vizualizari: 382
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici