Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Drama


Titlu Original: 3 zile de coşmar
Anu: 2010
Claritate: DVD
Duratia: 1:57:58
Rating:Interzis sub 12 ani

Descriere: Cвt de departe ai merge pentru cei pe care оi iubeşti? Оn filmul 3 zile de coşmar, John Brennan (Russell Crowe) află răspunsul оn modul cel mai brutal, atunci cвnd familia sa este devastată de un incident оngrozitor. Lara, soţia lui John, este acuzată şi condamnată pe nedrept pentru o crimă oribilă. La 3 ani de la pronunţarea sentinţei, John se zbate nu numai să оşi crească singur fiul, dar şi să оşi salveze soţia, căutвnd fără оncetare o cale de a anula verdictul. Dar cвnd judecătorii le resping şi ultimul apel, Lara intră оntr-o depresie cumplită şi se gвndeşte din ce оn ce mai des la sinucidere. Rămas fără alternative, John pune la cale un plan periculos şi necugetat, riscвndu-şi viaţa pentru femeia pe care o iubeşte. Cum are la dispoziţie doar trei zile оnainte de a pierde tot, John porneşte оntr-o cursă nebunească. MediaPro Distribution aduce pe ecranele din Romвnia 3 zile de coşmar. Un film plin de acţiune şi suspans, semnat de Paul Haggis, regizorul răsplătit cu două Premii Oscar pentru pelicula Crash. 3 zile de coşmar. Din 19 noiembrie оn cinematografe.

                           MagicFilm Va Ureaza Vizionare Placuta!
                                             Trailer Oficial

                                               Optiunea 1
                                                Optiunea 2   
 

  Drama | Adaugat de MagicFilm | Tags:The Next Three Days | Vizualizari: 441
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici