Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Drama


Titlu Original: The Milk of Sorrow
Anu: 2009
Claritate: DvD
Duratia: 93:52 minute

Descriere: Conflictele sangeroase ce au avut loc in Peru in perioada 1980-1992 intre armata guvernamentala si fortele de guerilla "Sendero Luminoso" au avut drept consecinta violarea multor femei din regiune, motiv pentru care s-a acreditat ideea ca mamele abuzate fizic in timpul sarcinii sau imediat dupa nastere au transmis copiilor o maladie rara denumita "laptele suferintei". Fausta sufera de aceasta boala si este paralizata de teama ca ar putea avea in viitor aceeasi soarta ca si mama ei, iar pentu a evita un posibil viol isi introduce un cartof in vagin. Dupa decesul mamei sale, fiind foarte saraca si dorind sa ii ofere acesteia o inmormantare corespunzatoare, fata in varsta de 20 de ani pleaca la Lima si se angajeaza ca menajera in vila celebrei pianiste si compozitoare Aida. Auzind-o pe Fausta cantand o melodie populara si aflandu-se in impas in ceea ce priveste compozitia ultimei sonate, Aida ii propune fetei sa-i daruiasca cate o perla dintr-un colier rupt ori de cate ori ii interpreteaza un cantec. Imprietenindu-se cu blajinul gradinar Noe, Fausta intelege ca nu toti barbatii sunt niste brute violente si ca nu trebuie sa permita fricii de contactul uman sa preia controlul asupra vietii ei.

                                              MagicFilm Va ureaza vizionare placuta!
                                                                   Optiunea I


                                                                    Optiunea II


 

  Drama | Adaugat de MagicFilm | Tags:The Milk of Sorrow | Vizualizari: 230
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici