Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Drama


Titlu Original: Ned Kelly
Anu: 2003
Claritate: DvD
Duratia: 105:19 minute

Descriere: Pelicula are la baza romanul "Our Sunshine" al scriitorului Robert Drewe si constituie biografia lui Ned Kelly, considerat de catre politie un bandit si fiind unul dintre cei mai cautati oameni din tara in cea de-a doua jumatate a secolului XIX, pe capul sau punandu-se chiar o recompensa de 8.000 de lire, dar pe care populatia imigranta saraca din Australia l-a considerat un erou si l-a transformat intr-o legenda. Acuzat pe nedrept de furtul unui cal, Ned Kelly este incarcerat timp de trei ani si face cunostinta pentru prima data cu metodele brutale ale politiei locale din orasul Victoria. Intors acasa in sanul familiei sale catolice irlandeze, tanarul Ned se implica intr-un conflict cu ofiterul de politie Fitzpatrick, care o curta intens si fara succes pe sora lui Kate, iar acest eveniment declanseaza furia si dorinta de razbunare a politistului impotriva intregii lor familii. Mintindu-i pe colegii sai ca a fost agresat si impuscat de catre Ned Kelly in timpul unei incaierari, ofiterul Fitzpatrick reuseste sa obtina arestarea si condamnarea mamei acestuia, in vreme ce Ned, fratele lui Dan si prietenii lor Joe Byrne si Steve Hart fug in salbaticie si devin proscrisi. Haituiti ani de-a randul de catre politie, cei 4 tineri haiduci ucid fara voia lor 3 politisti in timpul unui schimb de focuri in padure si sfarsesc prin a fi inconjurati de adversarii lor intr-un bar din localitatea Glenrowan, Joe fiind rapus de gloantele urmarotorilor lor, Dan si Steve sinucigandu-se, iar Ned fiind capturat, judecat si condamnat la moarte prin spanzurare.

                                                   MagicFilm Va ureaza vizionare placuta!

 

  Drama | Adaugat de MagicFilm | Tags: | Vizualizari: 169
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici