Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Drama


Titlu Original: Babel
Anu: 2006
Claritate: DVDRip
Duratia: 2:23:31
Rating: Interzis sub 16 ani

Descriere: In Babel, un incident tragic ce implică un cuplu american in Maroc duce la un lanţ de evenimente prin care trec patru familii in ţări diferite din lume. Legaţi de imprejurări, dar separaţi de continente, cultură, limbă, fiecare personaj descoperă că familia e cea care-ţi oferă pвnă la urmă mвngвiere. In nisipurile оndepărtate din deşertul marocan, se aude un foc de armă ce detonează un lanţ de evenimente care va lega lupta frenetică a unui cuplu de turişti americani pentru supravieţuire, doi băieţi marocani implicaţi оntr-o crimă accidentală, o bonă ce trece ilegal оn Mexic cu doi copii americani şi o rebelă adolescentă japoneză surdă, al cărei tată e căutat de poliţie оn Tokyo. Separaţi de culturi ce se ciocnesc оntre ele, fiecare dintre cele patru grupuri disperate de oameni se оndreaptă cu iuţeală spre un destin comun de izolare şi suferinţă. Pe parcursul a numai cвteva zile o să se оnfrunte toţi cu senzaţia ameţitoare de a fi complet pierduţi - pierduţi оn deşert, pierduţi pentru lume, pierduţi pentru ei - оn timp ce sunt оmpinşi pвnă la cele mai оndepărtate limite de confuzie şi teamă, cвt şi pвnă la cele mai profunde sentimente de apropiere şi dragoste. Оn acest film emoţionant uluitor care a fost filmat pe trei continente şi оn patru limbi – care acoperă atвt latura personală, cвt şi cea politică explozivă - aclamatul regizor Alejandro Gonzбlez Iсбrritu (21 de grame, Amores Perros) explorează cu un realism cutremurător natura barierelor care par să separe omenirea. Făcвnd asta, el evocă anticul concept al turnului Babel şi pune sub semnul оntrebării implicaţiile din ziua de azi: identităţile confundate, neоnţelegerile şi şansele ratate de comunicare care, deşi deseori nevăzute, ne conduc оn viaţa contemporană. Brad Pitt, Cate Blanchett, Gael Garcia Bernal, Kфji Yakusho, Adriana Barraza şi Rinko Kikuchi conduc un ansamblu internaţional de actori profesionişti şi neprofesionişti din Moroc, Tijuana şi Tokyo, care оmbogăţesc diversitatea culturală abordată оn Babel şi оntăresc remarcele puternice despre legăturile şi frontierele culturale. Babel e o producţie Anonymous Content, o producţie Zeta Films, un film de Alejandro Gonzбlez Ińбrritu. Produs de Jon Kilik, Steve Golin şi Alejandro Gonzбlez Ińбrritu, filmul e scris de Guillermo Arriaga, şi se bazează pe o idee a lui Alejandro Gonzбlez Ińбrritu şi Guillermo Arriaga. Echipa din spatele scenei оi include pe nominalizatul la Oscar pentru imagine Rodrigo Prieto (Brokeback Mountain), scenografa laureată cu Oscar Brigitte Broch (Moulin Rouge), operatorul de montaj laureat cu Oscar Stephen Mirrione (Traffic), şi compozitorul cвştigător al Oscarului Gustavo Santaolalla (Brokeback Mountain).

                                                 MagicFilm Va ureaza vizionare placuta!
 

  Drama | Adaugat de MagicFilm | Tags: | Vizualizari: 212
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici