Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Comedie


Titlu Original: What's with Andy? Anu: 2001 Claritate: DvD Duratia: 30 min episod. Rating: Cu Acord Paternal! Descriere: Cine nu uraste plictiseala? Andy este un pusti plictisit asa ca trebuie sa faca ceva ca sa destinda atmosfera... In linistitul orasel, East Gackle, Andy se va afirma printr-o modalitate inedita care ii va aduce totodata si antipatia multora... Cea a farselor! El a mostenit acest neobisnuit dar de la tatal sau caruia in tinerete i se spunea Misteriosul Farseor... Desi s-au incercat toate modalitatile pentru a fi oprit, chiar si hipnoza, el gaseste intotdeauna o cale de scapare! Ceea ce face actiunea si mai interesanta este turnura benefica pe care o iau farsele lui, caci la final se dovedeste ca Andy a descoperit o ilegalitate sau a prevenit mici dezastre. Prin farsele sale o terorizeaza pe sora sa Jen si inceraca sa o cucereasca pe aleasa inimii lui, Lori care desi il place si ea pur si simplu nu poate trece peste faptul ca el are aceasta abilitate neobisnuita. Asa ca toata lumea se intreaba... Ce-i cu Andy? Episodul 1 Episodul 2 Episodul 3 Episodul 4 Episodul 5 Episodul 6 Episodul 7 Episodul 8 Episodol 9 Episodol 10 Episodol 11 Episodol 12 Episodol 13 Episodol 14 Episodol 16 Episodol 17 Episodol 18 Episodol 19 Episodol 20 Episodol 21 

  Comedie | Adaugat de MagicFilm | Tags: | Vizualizari: 212
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici