Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Comedie


Titlu Original: Pariul
Anu: 1983
Claritate: DVD
Durata: 118 min.
Rating: Interzis sub 16 ani

Descriere: Doi oameni de afaceri, Randolph si Mortimer Duke, au o discutie asupra cauzei pentru care o persoana este saraca sau bogata ,originea sociala sau genetica. Cum nu se pun de accord ,decid sa faca un Pariu , sa inlocuiasca un om bogat care are toate oportunitatile si sa ofere aceleasi oportunitati unui om sarac Pentru pariu au ales pe unul din actionarii principali : Louis Winthorpe , un tanar licentiat la Harvard si pe un sarac ales din intamplare, un vagabond cu care Winthorpe se ciocneste cand iese de la munca , Billy Ray Valentine pe care Winthorpe il acuza ca vrea sa-l fure .Cei doi Duke il inseala pe Winthorpe cu ajutorul si complicitatea majordomului , Coleman si-l "dau afara din casa " aducand il loc pe vagabondul Ray Valentine , caruia ii ofera postul pe care il avea anterior pariului la compania Duke & Duke,Winthorpe.

                                                   MagicFilm Va ureaza vizionare placuta!
                                                                     Optiunea I

                                                                    Optiunea II

 

  Comedie | Adaugat de MagicFilm | Tags:Trading Places | Vizualizari: 225
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici