Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Comedie


Titlu Original: Un baiat de milioane
Anu: 1995
Claritate: DvD Duratia: 97 min.
Rating: Interzis Minorilor sub 12 ani.

Descriere: Dupa ce tatal sau moare, Tommy Callahan mosteneste afacerea sa cu parti de masini auto. Din pacate, Tommy este un tantalau si nu pare a se pricepe sa faca afacerea sa mearga, iar de acest lucru va incerca sa profite mama sa vitrega Beverly. Dar, printr-un complex fericit de imprejurari si cu ajutorul prietenului sau Richard, Tommy descopera vocatia sa de bun om de afaceri, fapt ce-l va ajuta enorm in mentinerea bunastarii companiei.

                                                  MagicFilm Va ureaza vizionare placuta!
 

  Comedie | Adaugat de MagicFilm | Tags: | Vizualizari: 188
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici