Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Animatie


Titlu Original: Gnomeo si Julieta
Anu: 2011
Claritate: TS Xvid
Duratia: 1:14:24
Rating: Audienta generala

Descriere: Gnomeo şi Julieta este cea mai frumoasă poveste de dragoste petrecută vreodată оntre... doi pitici de grădină. Оntr-o aventură contemporană extrem de comică, variantele moderne ale celebrilor Capulet şi Montague sunt doi vecini care nu se suportă. Din cauza competiţiei dintre ei, grădinile lor au ajuns să arate ridicol, pline pвnă la refuz cu pitici din teracotă. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este că atunci cвnd nimeni nu se uită, piticii prind viaţă şi se comportă exact ca ei. De fapt, au оmprumutat atвt de bine trăsăturile oamenilor, оncвt şi conflictul dintre pitici s-a transformat оntr-o adevărată vendetă. La fel ca pentru Montague şi Capulet, apartenenţa la clanurile Roşiilor din Grădina Roşie sau Albaştrilor din Grădina Albastră e ceva extrem de important şi implică şi foarte multe responsabilităţi. Printre cursele cu maşina de tuns iarbă şi incursiunile оn piscinele oamenilor, se оnfiripă idila dintre Gnomeo şi Julieta, care, оndrăgostiţi pвnă peste urechi, sfidează оndelungata rivalitate a clanurilor lor. Piticii sunt acompaniaţi оn aventura lor de cei mai renumiţi actori, vocile lor fiind interpretate de: Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Michael Caine, Patrick Stewart, Dolly Parton, Ozzy Osbourne, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas si Hulk Hogan; оn timp ce coloana sonoră a filmului este compusă de Sir Elton John.

                                                  MagicFilm Va ureaza vizionare placuta!


                                                                        Optiunea II

 

  Animatie | Adaugat de MagicFilm | Tags:Gnomeo & Juliet | Vizualizari: 449
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici