Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Actiune


Titlu Original: Mecanicul
Anu: 2011
Claritate: TS Xivd
Duratia: 1:25:08
Rating: Interzis sub 16 ani

Descriere: Arthur Bishop este un asasin profesionist care este de acord să оi transmită secretele meseriei fiului unuia dintre cei pe care i-a omorвt chiar el. Remake al filmului cu acelaşi titlu din anul 1972, "The Mechanic" оi are оn centrul acţiunii pe asasinul profesionist Arthur Bishop şi pe discipolul acestuia, Steve McKenna. Arthur Bishop a lucrat оntotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate şi eficacitate care l-au făcut celebru оn branşa criminalilor plătiţi, studiindu-şi cu mare atenţie victimele оnainte de a perfecta planul de atac şi nelăsвnd оn urmă niciun fel de indicii cu privire la identitatea sa. Operвnd оntr-o lume оn care nu se aplică regulile convenţionale ale moralitătţi şi оn care orice greşeala оl poate costa viaţa, veteranul acceptă cu reticenţă să оl ia sub aripa lui ocrotitoare pe tвnărul Steve McKenna şi să оl antreneze оn arta de a ucide pentru bani. Ambiţiosul ucenic dă dovada de o abilitate şi de o cruzime care оl vexează chiar sş pe mentorul sau, motiv pentru care оntre cei doi asasini intervine un conflict. Oare Arthur Bishop doreşte să оl iniţieze pe Steve McKenna оn secretele meseriei pentru a exista cineva care sa оi continue cu succes cariera sau pentru a se recompensa faţă de o fostă victima a lui?

                             MagicFilm Va ureaza vizionare placuta!
                                                  Optiunea 2
                                               
 

  Actiune | Adaugat de MagicFilm | Tags:The Mechanic | Vizualizari: 359
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici