Dominic, Brian O'Conner si echipa lor, se afla din nou de partea gresita a legii.Dupa ce Dominic Toretto este eliberat de Brian O'Conner fostul politist si Mia Toretto , ei fug din tara si aduna o echipa din rândul prietenilor lor, în încercarea de a construi o echipa de.
Mai Mult...
"Piratii din Caraibe: On Stranger Tides" surprinde distracţia, aventura şi umorul ce "aprinde" franciza - de această dată în Disney Digital 3D. În această poveste plină de acţiune, istorisiri ale adevărului, trădare, tinereţe şi moarte.
Mai Mult...
În Drive Angry 3D: Iadul se dezlănţuie, Milton (Nicolas Cage) este un proscris care evadează la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanistă care i-a ucis fiica şi i-a răpit nepoata.El îşi uneşte forţele cu Piper (Amber Heard) o chelneriţă focoasă care.
Mai Mult...


MagicFilm va ureaza  vizionare placuta!

Principala » Filme »  Actiune


Titlu Original: Battle: Los Angeles
Anu: 2011
Claritate: TS-Screener
Duratia: 116 min.
Rating: 12 | Interzis sub 12 ani

De mult timp se semnalau apariţii ale OZN-urilor in diverse puncte ale globului – la Buenos Aires, Seul, оn Franţa, Germania sau China. Dar оn anul 2011 ceea ce fuseseră odată apariţii trecătoare ale acestor obiecte zburătoare, devin o realitate terifiantă cвnd Pămвntul este atacat brusc de forţe necunoscute. Oamenii de pe оntreaga planetă asistă neputincioşi la căderea marilor oraşe ale lumii Los Angeles devine ultima redută a omenirii оntr-o bătălie pe care nu o anticipase nimeni. Totul ajunge să depindă de un sergent din marina americană (Aaron Eckhart) şi plutonul lui, оncropit оn grabă, care trebuie să se lupte cu un duşman cum nu s-a mai văzut pвnă acum.

Columbia Pictures prezintă, оn asociere cu Relativity Media o producţie originală, Invadarea lumii: Bătălia Los Angeles
 . Оn film joacă Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Ramon Rodriguez, Bridget Moynahan, Ne-Yo şi Michael Peсa. Regia оi aparţine lui Jonathan Liebesman. Producătorii sunt Neal H. Moritz şi Ori Marmur. Scenariul este semnat de Chris Bertolini. Producătorii executivi sunt Jeffrey Chernov şi David Greenblatt. Directorul de imagine este Lukas Ettlin. Scenografia este semnată de Peter Wenham. Montajul e realizat de Christian Wagner. Efectele vizuale au fost create de Everett Burrell, costumele, de designerul Sanja Milković Hays, iar muzica a fost compusă de Brian Tyler.
                                                  MagicFilm Va Ureaza Vizionare Placuta!
                                                                     Trailer Oficial

                                                                        Optiunea 1
                                                                        Optiunea 2

                                                                        Optiunea 3
 

  Actiune | Adaugat de MagicFilm | Tags:Battle: Los Angeles | Vizualizari: 462
  Pentru a adauga comentarii trebuie sa te inregistrezi.
  Comentarii: 0
  Um KOmmentare zu schreiben mussen sie sich registrieren.
  [ Registrieren | Login ]

                                                                                   
  Filme, muzica, divertisment - Director
  WWw. MagicFilm. uCoz. Com Top66 Statistici